دانلود فونت پارادوکس (Paradox Font) با لینک مستقیم
فونت پارادوکس (Paradox) یک فونت جدید فارسی است که با شیوهای کاملا نوین و متفاوت از سایر فونتهای فانتزی ایرانی طراحی شده است. با دانلود فونت پارادوکس که در دو سبک ساده و مونولاین ایجاد شده میتوانید در کارهای گرافیکی، تبلیغاتی و عناوین خلاقیت عالی به خرج دهید.
تخفیف رایگان در ایمیل شما
در طراحی فونت پارادوکس از این ایده استفاده شده که ابتدا حروف به دو شکل مجزا طراحی شده و سپس با یکدیگر ترکیب شدهاند. به طوری که حروف در هم پیچ خوردهاند و این پیچخوردگی در خطوط اتصال به یکدیگر دارای باریکهای هستند که در نگاه اول فونت را کاملا سه بعدی نشان میدهند. در حالی که اگر بیشتر در آن دقت کنید خواهید دید که خطای دید است.
فونت پارادوکس از زبان فارسی پشتیبانی کرده و تمامی گلیفهای آن را که شامل حروف، اعراب، کاراکترهای خاص و اعداد است در خود دارد. با اینحال به لطف رسم خط یکسانی که در زبانی عربی نیز وجود دارد و تنها برخی حروف دارای ظاهری متفاوت هستند نیز رعایت شده تا بتوانید در این زبان نیز از این قلم استفاده کنید.
بررسی و دانلود فونت پارادوکس (Paradox) فانتزی
عباس سید ابراهیمی از جمله طراحان فونت ایرانی است که پیش از این اثر دیگری با نام فونت وزین را از وی معرفی کردهایم.
ایده ساخت فونت پارادوکس به دلیل علاقه شخصی من به آثار موریس اشر، از سال ۹۳ شروع شد. با جستجو و آزمون و خطا، به طراحی پرداختم و در این مسیر، تعدادی فونت لاتین هم پیدا کردم که همین کار را انجام داده بودند. اما حروف فارسی بسیار پیچیده از لاتین بود، الگوهای خط لاتین پاسخگو نبود و من مجبور بودم وقت زیادی را برای حل چالشها صرف کنم.
در سال ۹۸، با تمرکز جدیتر به طراحی فونت پرداختم و نهایتا تا پایان همان سال، طراحی و اجرای نرمافزاری آن تقریبا تمام شد. در سال ۱۴۰۱، با راهنمایی دقیق و موثر دوست خوبم، امین عابدی (برای کد نویسی) نهایتا فونت پارادوکس آماده انتشار شد.
عباس سید ابراهیمی؛ طراح فونت پارادوکس.
ایشان به صورت تخصصی در زمینه طراحی فونتهای فانتزی و نمایشی فعالیت دارند که میتوان از آنها برای تبلیغات و عناوین چه در حوزه چاپ و تبلیغات محیطی و چه فضای دیجیتال همچون سایتها و اپلیکیشنهای موبایل از آنها استفاده کرد.
سبک طراحی و وزن فونت پارادوکس
در طراحی فونت پارادوکس تمامی حروف و گلیفها دو بار مورد طراحی قرار گرفتهاند. به طوریکه هر حرف به صورت جداگانه طراحی شده و سپس با هم ترکیب شده است. این ترکیبها در خطوط مورب و پیچ در پیچ خود را نشان میدهد که همین سبک طراحی سبب شده با فونتی سه بعدی مواجه باشیم.
این فونت کاملا هندسی از دو سبک پشتیبانی میکند. سبک اول حالت معمولی آن است که مثل هر فونت دیگری ساختار توپر دارد در حالی که خطوط بسیار نازک در سرتاسر حروف به صورت پیچشی به چشم میخورد که بیانگر دو بخشی بودن حروف است.
سبک دیگر فونت نیز حالت مونولاین یا همان توخالی است که نمونههایی از این سبک را پیش از این در آثاری نظیر فونت یکتا و فونت ابتکار مشاهده کردهایم.
در هر دوی این سبکها فونت تنها دارای وزن معمولی Regular است و از سبک طراحی یکپارچه در تمامی حروف و کاراکترها برخوردار است که در ۳ وزن استاندارد TTF, WOFF و WOFF2 قابل دانلود است.
پشتیبانی کامل از زبان فارسی و عربی
آنطور که در صفحه معرفی فونت پارادوکس ذکرشده این فونت از زبان فارسی پشتیبانی میکند. اما لازم به ذکر است که با توجه به اینکه زبان عربی بر پایه رسم خط فارسی است و تنها برخی از حروف نظیر «ك، ي، ة، ؤ، ئ» دارای گلیف متفاوت هستند، این فونت پشتیبانی از فونت عربی را نیز دارد.
همانطور که در تصویر فوق میبینید، پشتیبانی این فونت در زبان عربی محدود به حروف نبوده و از کاراکترهای خاص و اعراب نیز پشتیبانی کاملی دارد. بهطوری که تمامی اعراب زمانی هم که در همنشینی با سایر اعراب فرعی مثل «سکون، همزه، تشدید» باشند موجب به همریختگی نخواهد شد.
پشتیبانی فونت پارادوکس از اعراب چه در زبان فارسی و چه عربی در هر دو سبک به صورت یکسان است و از همان سبکهای خطی و ساده فونت بهره میبرند که هرچه اندازه فونت بزرگتر باشد بیشتر خود را نشان خواهد داد.
دارای ترکیبات و حروف جایگزین
در فونتهایی که جنبه نمایشی، تبلیغاتی و تجاری دارند پشتیبانی از حروف جایگزین یا همان Alternatives امری ضروری است. فونت پارادوکس نیز از این ویژگی برخوردار است که به شما امکان تایپ متفاوت برخی از حروف و ترکیبات را خواهد داد. به کمک این ویژگی میتوانید بدون نیاز به انجام کارهای زمانبر و پیچیده در نرمافزارهای گرافیکی، به سادگی هر یک از حروفی که چنین قابلیتی را دارند در چند حالت مختلف تایپ کنید.
به عنوان نمونه در تصویر بالا حروف جایگزین فونت پارادوکس را برای حرف «ک» پایانی و ترکیب «ـی» چسبان پایانی مشاهده میکنید که علاوه بر حالت پیچش خطوط در انتهای آن، ابتدا و میانه نیز متفاوت است.
با استفاده از فایل راهنمای موجود در بسته دانلود فونت پارادوکس میتوانید به چگونگی استفاده از این حروف و ترکیبات جایگزین دسترسی داشته و همچنین همه کاراکترهای جایگزین در این فونت را مشاهده کنید. یا اینکه با استفاده از تنظیمات Open Type نرمافزارهای گرافیکی نظیر فتوشاپ، به تمامی گلیفها دسترسی یافته و حروف جایگزین را پیدا کنید.
پشتیبانی حرفه ای از اعداد فارسی
یکی دیگر از ویژگیهای فونت پارادوکس پشتیبانی حرفهای از اعداد است که شامل پشتیبانی اعداد بر اساس هر زبان است.
در فونت پارادوکس اعداد عربی همچون «٤٥٦» که متفاوت از نسخه فارسی «۴۵۶» هستند دارای گلیف استاندارد خود هستند. زبان صفحه کلید شما زمانی که روی زبان عربی باشد به شکل استاندارد این اعداد تایپ خواهد شد.
مناسب تبلیغات و فونت فانتزی عناوین
با توجه به سبک فانتزی که فونت پارادوکس دارد انتخاب مناسبی برای تبلیغات، بهویژه بسته بندی محصولات غذایی است. این فونت برای محصولاتی که بر اساس همین فونت دارای ظاهری پیچیده باشند میتواند گزینه مناسبی هم باشد.
از این فونت میتوانید در طراحی انواع بنر و تصاویر گرفته تا طراحی تابلو سردر فروشگاهها نیز استفاده کنید. در فضای دیجیتال نیز میتوانید با نصب فونت پارادوکس در اینشات، کپ کات، فتوشاپ و دیگر برنامههای رایج که مناسب طراحی تصویر و ویدئو هستند، در استوری و پست صفحات اجتماعی از این قلم استفاده کنید.
استفاده و نصب فونت پارادوکس در سایت
فرمتهای WOFF و WOFF2 در فونت پارادوکس مناسب استفاده در وب و موبایل هستند. این فرمتها علاوه بر اینکه حجم کمتری در مقایسه با فرمت TTF دارند، توسط مرورگرها بهتر رندر شده و در شرایطی که بر روی سایت مورد استفاده قرار گیرند، موجب بهبود سرعت لود خواهند شد.
برای نصب فونت پارادوکس بر روی سایت کافی است ابتدا این فونت را دانلود کنید. سپس یک پوشه با نام fonts
در مسیر قالب سایت خود ایجاد کرده، و فرمت woff2 که حجم کمتری دارد را در این پوشه آپلود کنید. در نهایت کدهای زیر را در مکان مناسبی از فایل style.css
قالب خود قرار داده و ذخیره کنید.
@font-face {
font-family: 'paradox';
src: url('fonts/paradox-regular.woff2') format('woff2');
font-weight: normal;
font-style: normal;
}
@font-face {
font-family: 'paradox';
src: url('fonts/paradox-line.woff2') format('woff2');
font-weight: bold;
font-style: normal;
}
برای تغییر نام خانواده این فونت میتوانید در خط سوم نام دلخواهی را بهجای paradox
وارد کنید. در صورت آپلود فونت در مسیری متفاوت یا استفاده از سایر فرمتها نیز میتوانید خط چهارم را که شامل مسیر فایل، نام و فرمت فونت است شخصی سازی کنید.
با نصب فونت پارادوکس در سایت میتوانید از این قلم در بخشهایی همچون اسلایدر، بنرها، عناوین مطالب، تیترها و به طور کلی هر المانی که نیازمند یک فونت نمایشی، تبلیغاتی یا عنوان هستید که توجه مخاطب را معطوف آن کنید بهره لازم را ببرید.
دانلود فونت پارادوکس (Paradox) با تخفیف
از این فونت میتوانید در کارهای مختلف گرافیکی و نمایشی حوزه چاپ و فضای وب استفاده کنید. طراحی انواع بنر و اسلایدر، تابلو سردر فروشگاهها، طراحی لوگوتایپ و بستهبندی محصولات از جمله رایجترین کاربردهای این فونت است.
همچنین این قلم دارای فرمت استاندارد WOFF و WOFF2 است که امکان استفاده در سایت و همچنین اپلیکیشن موبایل را در اختیارتان قرار خواهد داد.
- این کوپن ویژه خرید فونت پارادوکس ایجاد شده و برای سایر فونتها قابل استفاده نیست.
- محدودیتی از نظر خرید اول ندارد و همه کاربران میتوانند از آن استفاده کنند.
- هر دو سبک این فونت که در قالب یک پکیج کامل در اختیار قرار دارد با این تخفیف قابل خریداری است.
- برای کپی خودکار کوپن و تست آنلاین فونت لیانا با متن دلخواه در سایت فونت ایران روی دکمه یا کوپن تخفیف زیر کلیک کنید.